4 komentarze

  1. ŁUKASZ Palus
    Marzec 3, 2019 @ 12:46 am

    Pierwszy raz robilem chałwe,ja jestem miesozerca to prezent dla sasiadki veganki, mi bardzo smakuje,mam nadzieję zejej tez będzie, jest troche luzna ale wrzuciłem do lodowki moze olej kokosowy stężeje,

    Reply

    • Dominika
      Marzec 3, 2019 @ 12:49 am

      O, super 😀 Ona świeżo po zrobieniu jest troszkę luźna właśnie, dlatego trzeba ją schłodzić. Daj znać, czy smakuje też sąsiadce <3

      Reply

      • Łukasz Palus
        Marzec 9, 2019 @ 3:38 pm

        Wczoraj moja chalwa , miala swoją premierę u sąsiadki,Wszystkim bardzo smakowała,Przy produkcji chalwy pierwszy raz sam zrobilem tahini ;)Wlasnie jade po kolejny kilogram sezamu, mam już zamowienia na następną, pozdrawiam

        Reply

        • Dominika
          Marzec 9, 2019 @ 3:40 pm

          Super! Bardzo się cieszę, że wyszła pyszna i że robisz sam tahini ;D Polecam domowe tahini z czarnego sezamu i zrobienie czarnej chałwy 😀 Również Cię pozdrawiam, dziękuję że dałeś znać!

          Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *